Ik wens je een kleurrijk 2020.

Nieuwsbrief nummer 17                                                                                                  januari 2020.

 

Lieve mensen,

 

In deze nieuwsbrief:

 • ‘t Wheemhuus
 • Maand van de spiritualiteit
 • Inspiratiemiddag "Goed in je energie"
 • Reinigingsweek Hof van Axen
 • Tarieven en vergoeding
 • Wet op de privacy

 

Allereest natuurlijk de allerbeste wensen voor 2020. Dat het je maar mag brengen wat je sterkt op je levenspad.

Het is geruime tijd geleden dat ik een nieuwsbrief stuurde. Er was in mijn persoonlijk leven veel beweging waardoor de groepscursussen een poosje niet hebben plaats gevonden. De afgelopen maanden lijken dingen in een stroomversnelling te gaan. Er komen ineens nieuwe mogelijkheden en uitdagingen op mijn pad. Hier wil ik je graag over vertellen.

 

 • ’t Wheemhuus

In ’t Wheemhuus is nu al weer zo’n 3 jaar mijn werkruimte gevestigd. Eerst alleen voor groepen. Na mijn verhuizing in 2017 ook voor de individuele consulten. Ik vind het er heel fijn. Vooral het contact met collega’s is iets wat me erg aanspreekt en wat ik in de 14 jaar in mijn praktijk in Alteveer erg gemist heb. Het leuke is dat er ook allerlei samenwerkingen ontstaan. Doorverwijzen is makkelijk omdat de lijntjes kort zijn.

Voor meer informatie over ’t Wheemhuus: www.wheemhuus.nl

 

 • Maand van de spiritualiteit.

In Zuidwolde is er in de maand van de spiritualiteit op verschillende plaatsen mogelijkheid tot het volgen van lezingen en workshops. (zie bijlage) Kleine proeverijen die mogelijkheid bieden tot verdieping. ’t Wheemhuus doet ook mee.

Ik geef een workshop met als titel: “In gesprek met je Ziel”.

Er is meer tussen hemel en aarde….. Een uitspraak die je geregeld hoort.

In deze workshop gaan we in gesprek met de Ziel. Dit klinkt misschien wat vaag, maar het komt erop neer dat we de waarneming vergroten. Er is zoveel waar te nemen wat we ons niet direct bewust zijn, maar wat wel invloed heeft op ons dagelijks functioneren.

Kortom: laat je Ziel spreken.

 

Waar: ’t Wheemhuus Zuidwolde

Wanneer: zaterdag 25 januari 2020

Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur

Kosten: € 3,00 (inclusief koffie / thee)

 

 • Inspiratiemiddag "Goed in je energie"

Het is mijn bedoeling om de inspiratiemiddagen regelmatig te gaan geven in ’t Wheemhuus.

Uitbreiding van waarneming en bewustwording staan centraal tijdens de inspiratiemiddag.

Er verandert veel in de roerige tijd waarin we leven. Gewoontes, normen, waarden, alles lijkt te veranderen. Hoe houd je je staande? Wat kan je doen om je leven vorm te geven? Meer Bewust- Zijn te creëren? Bijvoorbeeld: je voelt je ineens boos of verdrietig zonder dat daar direct aanleiding toe is. We onderzoeken of de emoties die je voelt wel jouw eigen emoties zijn of misschien wel die van iemand anders. We gaan aan de slag met: Je eigen energie leren kennen of uitbreiden. In je eigen kracht staan. Weten wat bij jou hoort en wat bij de ander.

Een praktische workshop om spiritualiteit en het aardse met elkaar te verbinden.

Ervaring met energiewerk, meditatie e.d. is aanbevolen.

 

Waar: ’t Wheemhuus Zuidwolde

Wanneer: zaterdag 1 februari 2020

Tijd: van 13.30 uur tot 17.00 uur

Kosten: € 35,00 (inclusief koffie / thee, lekkers)

 

 • Reinigingsweekend / week Hof van Axen

Al enige jaren ben ik twee keer per jaar betrokken bij de reinigingsweek of het reinigingsweekend op “de Hof van Axen” in Witteveen. Sonja Groenewege geeft deze week / dit weekend met grote vakkundigheid en gedrevenheid. Tijdens deze reinigingsperiodes kunnen deelnemers, naast een Reiki-behandeling en /of een massage ook kiezen voor een energetische reiniging die ik daar geef. De energetische reiniging sluit prima aan bij de reinigingsperiodes. Door met energie de afvoer van afvalstoffen te ondersteunen, komt het reinigingsproces makkelijker op gang en worden afvalstoffen beter afgevoerd op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel gebied.

Voor informatie: www.hofvanaxen.nl

 

 • Tarieven en vergoeding

Door het stijgen van de kosten ben ik helaas genoodzaakt mijn tarieven te verhogen van € 45,00 naar € 50,00 voor een consult van maximaal 45 minuten.

De kosten van de Buteyko-cursus blijven € 360,00 voor 6 bijeenkomsten van een uur.

Deze tariefverhoging gaat in op 1 februari 2020.

 

Doordat ik enige jaren geleden uit de beroepsvereniging ben gestapt (zie het waarom op mijn website) worden consulten niet meer vergoed. Tot mijn verbazing krijgen sommige mensen toch nog een vergoeding als ze hun factuur opsturen! Altijd het proberen waard dus!

Je kunt de kosten ook aftrekken van de belasting.

 

 • Wet op de privacy

Deze nieuwsbrief krijg je omdat je in mijn praktijk bent geweest, een cursus hebt gevolgd of informatie hebt gevraagd. Je gegevens gebruik ik alleen om persoonlijk contact met je te zoeken als dit nodig mocht zijn. Je gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen laat het me weten. Ik haal je dan uit mijn adressenbestand.

Wil je de nieuwsbrief met anderen delen? Graag!

 

Hartelijke groeten, Carla

Tel: 06 43511793

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.