Afspraak

Een afspraak kan al naar gelang de situatie verschillen wat lengte van de afspraak betreft. Maar een afspraak duurt maximaal 3/4 uur. 

 

 

Kosten /investering in jezelf *

Per consult: € 50,00 voor een individueel consult van maximaal 3/4 uur.
Buteyko-cursus: 360 euro voor 6 individuele bijeenkomsten van een uur.*Alle prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele typefouten en prijsveranderingen.

Je krijgt een betalingsbewijs

 

Annulering van een afspraak

Mocht je een afspraak niet kunnen of willen nakomen dan verzoek ik je deze minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Je kunt een boodschap achterlaten op mijn voice-mail of e-mail. Wanneer je een gemaakte afspraak niet nakomt of binnen 24 uur voor de afspraak annuleert, kan ik € 45,00 in rekening brengen.

 

Annulering van een groepscursus / workshop

Mocht je een groepscursus toch niet kunnen of willen volgen dan verzoek ik je deze minimaal een week voor aanvang te annuleren. Ik breng je dan 10% van het cursusbedrag in rekening voor administratiekosten. Annuleer je de cursus binnen een week voor aanvang dan ben ik genoodzaakt het hele cursusbedrag in rekening te brengen.

 

Vergoeding

Sinds 1 maart 2015 worden afspraken in mijn praktijk niet meer vergoed door zorgverzekeraars. Dit heeft zo zijn redenen. Ik voelde me niet meer thuis bij de beroepsvereniging waarbij ik aangesloten was. Mijn lidmaatschap van de beroepsvereniging zorgde voor eventuele vergoeding.

Daarnaast zijn er veel veranderingen gaande bij de zorgverzekeraars. Het algemene beeld is dat de vergoeding voor (aanvullende) zorg wordt teruggeschroefd.

 

Ik wil je iets ter overweging geven

Een aanvullende zorgverzekering kost gemiddeld € 35,00 per maand. Dat is
ca. € 420,00 per jaar. Als je géén aanvullende verzekering afsluit kun je voor dit bedrag aardig wat aanvullende zorg bekostigen.
Daarnaast is het zo dat aanvullende zorg meestal maar gedeeltelijk wordt vergoed en je een deel zelf moet betalen.
Bovendien is er ook nog het eigen risico.
En er is een maximale vergoeding per jaar. Als ik de zorgverzekeraars vergelijk zijn hier grote verschillen. Maar ik kan zeggen dat de maximale vergoeding gemiddeld € 400,00 per jaar is…..

Er is / komt een andere manier van verzekeren. Een manier die te maken heeft met sparen voor jouw eigen zorgkosten. Deze manier van verzekeren heeft tot nu toe in de landelijke pers niet veel aandacht gekregen.
Het is op het moment voor een tandartsverzekering al mogelijk om de spaarpolis af te sluiten. Zie hiervoor: www.ixorg.nl

Op de site van Earth Matters: www.earth-matters.nl zijn de ontwikkelingen over andere verzekeringsvormen te volgen.

Een ander initiatief is bijvoorbeeld: www.gezondheidscooperatief.nl/gezondheidsverzekering

Kortom: kijk kritisch naar je zorgpolis.