Gedurende mijn opleiding tot psycholoog heb ik kennis gemaakt met vele stromingen in de psychologie. Psychologie is een levend iets. Het groeit mee met de bewustwording van de mens. Steeds meer nieuwe stromingen zijn ontstaan. Dit is mooi. Je kunt zo als mens een methode kiezen die bij jou past.
De mooiste ontwikkeling in de psychologie vind ik echter de Persoonlijke Psychologie. Als je in staat bent kennis te maken en contact te hebben met je eigen psyche, dan kun je je eigen levensstroom volgen. Je kunt datgene volgen wat voor jou van belang is en waardoor jij je ontwikkelt.

Ik vind het fijn om op verschillende methoden te kunnen teruggrijpen, omdat in iedere stroming wel iets zit wat aansluit bij jou als individu. Zo is mijn eigen manier van werken ontstaan. Vanuit een eigen innerlijk weten, een eigen innerlijke visie, weet ik dat:

ieder mens anders is en dat dit vraagt om begeleiding die bij die persoon, in die situatie, op dat moment, past.

Ik hang dan ook niet één bepaalde stroming aan. Ik ga met jou op zoek naar jouw methode. Want volgens mij is er maar één methode die jouw bewustzijn vergroot. En er is maar één methode die jou gezondheid brengt. En dat is jouw methode.

We onderzoeken waardoor het evenwicht is verstoord. Communiceren met alle lagen van het bewustzijn neemt een vooraanstaande plaats in. De nadruk ligt op verkrijgen van inzicht in de huidige situatie en leven in het Nu. Verantwoordelijkheid in eigen hand nemen is een belangrijk onderdeel.

Tijdens onze eerste ontmoeting besteden we tijd aan informatie die jouw bewust-zijn en gezondheid ten goede komt. Jij bent de grootste kenner van je eigen lichaam en leven. Jij weet het beste wat in jouw lichaam gebeurt, mist of liever anders zou mogen zijn.

Bij een ontmoeting met kinderen is het fijn als één ouder of beide ouders meekomt / meekomen naar de afspraak. Kind en ouder(s) kunnen samen de informatie zo volledig mogelijk maken. (zie ook het kopje kinderen op de website).